Huis Magazijn Te Koop

Ontdek de voordelen van bedrijfsvastgoed kopen in deze. Halfopen bebouwing met magazijn op wandelafstand van het centrum van marke 8510.


Boonstra Vastgoed Putte Villa Landhuis Buitengewone Woning Met Loods


ZEER GUNSTIGE LIGGING met een VLOTTE BEREIKBAARHEID en prachtig.

Huis magazijn te koop. Vind andere panden in Antwerpen Brussel. Dec 09 2009 Te koop alleenstaand huis met bijgebouw atelier te Knesselare VERKOCHT Het geheel wordt aangeboden op een opp. Dit ruim appartement met 2 tot 3 slaapkamers te koop met magazijngarage bevindt zich op het gelijkvloers en de eerste verdieping van een goed onderhouden en kleinschalig gebouw.

Tal van commercile ruimtes op Zimmo. Landelijk huis met verschillende magazijnen - 946 m te koop in de Bankelindeweg in Krombeke. Met ruim ateliermagazijn in centrum ravels deze woning omvat de inkomhal met garderobe e.

Magazijn te koop KROMBEKE. We hebben 296 koopwoningen voor je zoekopdracht huis magazijn met prijzen vanaf 249000. Met haar ligging tussen de Kapelstraat en de Warandestraat in Loenhout biedt dit huis zeer veel mogelijkheden.

Te koop Magazijn met woonst Prijs op aanvraag Engelstraat 189 8480 Ichtegem 1660m. Ideaal geschikt voor een zelfstandige of iemand die veel opslagruimte. Te koop in Wielsbeke Molenstraat 25 huis met magazijn met 3 slaapkamers 1668m.

Vrijstaande woning met magazijnatelier te Hamme BIEDEN-VANAF-PRIJS Deze perfect onderhouden woonst werd gebouw in 1989 met duurzame materialen op een oost gerienteerd perceel van maar liefst 19a 72ca en een magazijnatelier van 344m. Zeer groot privaat gedeelte en een biezonder polyvalente commercile. Huis te koop in Marke 3 slpks.

Huis te koop in Ravels 2 slpks Mooie gezinswoning op perceel van 1230m. Huis te koop in Kachtem 8870 8870 Kachtem Izegem Provincie West-Vlaanderen Gerenoveerde WONING met MAGAZIJN en TOONZAAL en zuidgerichte tuin op 1337m2 magazijn met werkruimte verhuurde toonzaal en woning met tuin. Ontdek het volledige immo-aanbod aan huizen te koop - Boom 2850 meer info over je toekomstige buurt transport scholen winkels.

Van 2200 m2 en kent een dubbele functie. Zeer groot privaat gedeelte en een biezonder polyvalente commercile ruimte ruitershop koffiehuis snackbar kantoor. Van 2200 m2 en kent een dubbele functie.

Te koop alleenstaand huis te Knesselare. Te koop magazijn atelier met ruime parking te Lierde UITERST RUIM MAGAZIJN ATELIER 311 m met VEEL MOGELIJKHEDEN. Magazijn met woonst te koop.

Bekijk ons divers aanbod aan bedrijfsvastgoed te koop in Roeselare bedrijfsvastgoed te koop in Brugge bedrijfsvastgoed te koop in Gent en bedrijfsvastgoed te koop in Kortrijk. Dit magazijn te koop in Ieper is gelegen in industriegebied waardoor er heel wat mogelijkheden naar invulling zijn. GROTE PARKING aanwezig te bereiken via een zijstraat die ook deel uitmaakt van de eigendom.

Zeer onderhouden losstaande woning voorzien van alle deu. Dan heb je het magazijn met verdiep en bureeltje en toilet grond oppervlak magazijn 200m2 totale grond oppervlakte 340 m2. Voor meer in lichtingen 0477558631 het huis is gelegen in turnhout.

Magazijn te koop in Gent. Te koop Magazijn met woonst. Appartement 13320 Huis 10504 Project 1982 Grond 1175.

Het geheel wordt aangeboden op een opp. Magazijn te koop - Immoweb. Door de grote etalage heeft u.

Het op te frissen huis beschikt over 5 slaapkamers een magazijn van circa 126m. En een atelier van 30m. Graag helpt het professioneel team van Turner je in je zoektocht naar jouw ideale pand of ander bedrijfsvastgoed.

Het is een bescheiden woning dus klein beschrijf mogelijk. Bij het betreden van deze eigendom komt men bin. Magazijn te koop - Immoweb.

Bedrijfsvastgoed te koop in Zedelgem deelgemeenten West-Vlaanderen. Naast het magazijn is er een instapklare charmante villa in zeer goede staat met 4 slaapkamers zonnige tuin en alle modern comfort. Huis met zeer veel potentieel te koop in het centrum van Loenhout.

Naar de inhoud. Vind wat je zoekt voor de beste prijs. 299500 Ham 201 Gent ref.

Het huis werd reeds opgefrist met nieuwe keuken vernieuwde elektriciteit brander. 2647490 Commercieel handelspand te koop nabij het winkelcentrum Dok Noord met vrije parkeerplaatsen in de straat. Te koop magazijn atelier met ruime parking te Lierde 249 000 EUR.

Magazijn te koop ANTWERPEN. Prijs op aanvraag Paardestraat 39 8740 Pittem 730m.


Referenties Creas Bedrijfsvastgoed



Magazijn Brakel Trovit



Magazijn Te Koop In Wuustwezel Magazijn Industrie Magazijn Met Woonst D2990 20006 Dewaele



Magazijn Met Woonst Te Koop Turner



Buitengewone Woning Met Magazijn Te Koop Home Facebook



Biz Connect Damme Veelzijdige Eigendom Met Ca 650m Loodsen En Ruime Instapklare Woning Biz Connect



Immoconnect Loods Magazijn Te Koop Immoconnect



Magazijn Met Woonst Te Koop In Bankelindeweg Krombeke



Magazijn Met Woonst Te Koop Turner



Aankopen Van Agrarisch Vastgoed West Vlaanderen Oost Vlaanderen T Boerenhuys



Popular Posts

Huis Met Zwembad Te Koop Ardennen

Hoe Lang Leeft Een Teek In Huis

Huis Kopen In Spanje Voor 1 Euro

Huis Te Huur Ardennen Met Binnenzwembad

Huis Jaren 60 Renoveren

Het Huis Aan Het Water

Huis In Duitsland Huren

Huis Te Koop Merksplas Steenweg Op Turnhout

Huis Te Koop Steenweg Op Baarle Hertog Turnhout