Huis Met Stallen Te Koop Antwerpen

Op de grens van KontichEdegem. In Antwerpen is altijd iets te beleven.


Paardenstallen Antwerpen Trovit


Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Huis met stallen te koop antwerpen. Huis te koop 3 maanden geleden gepubliceerd Oudemansstraat 29 2000 Antwerpen. Huis te koop ANTWERPEN. Bijgebouwen oa paardenstallen.

Deze eigendom is centraal gelegen tussen Turnhout en Antwerpen met een goede bereikbaarheid via de E34 Antwerpen-Eindhoven en bestaat uit een hoogwaardige villa met 3 slaapkamers een stalgebouw met 2 stallen en opslagruimte een paddock een buitenpiste 20m x 40m en volledig omheinde weides. Huis te koop - antwerpen provincie - Immoweb. Er is bovendien voldoende plaats voor het stallen van fietsen.

Hoeve met 2 woningen en stallen te koop te Hamont-Achel op 65. Slachtkuikenouderdieren bedrijven te koop Ruiselede. Centraal gelegen bel-tage 120 m met 2 slaapkamers koer en aparte studio in Antwerpen 2060Het pand is gelegen op een gunstige locatie en behaalt een uitstekende mobiliteitsscore.

Deze authentieke woning van ca 400 m. Pagina 1 van circa 11600000 resultaten voor huis paardenstallen te koop - 0012 sec. Werd grotendeels vernieuwd en heeft een zeer functionele.

Boerderij te koop - antwerpen provincie - Immoweb. Centraal gelegen villa met een unieke sfeer op een mooi perceel van ca 3600 m. Stal met grond te koop te Begijnendijk.

Huis te koop Antwerpen Hockeystraat 4 ref. Boerderij op 1 ha 20 ambachtelijke zone te koop verkocht. Immo Antwerpen schittert.

14 ha in optie. Centraal gelegen bel-tage 120 m met 2 slaapkamers koer en aparte studio in Antwerpen 2060Het pand is gelegen op een gunstige locatie en behaalt een uitstekende mobiliteitsscore. Huis te koop ANTWERPEN.

Pagina 1 van circa 15 resultaten voor huis met stallen te koop - 0021 sec. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Luxe huis villa te koop Zee-Alpen.

Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot het terras van ca 35 m. Op 1ste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers en badkamer. Op Realo vind je 54 huizen te koop in Antwerpen 2000.

Huis te koop in Gierle 2275 2275 Gierle Lille Provincie Antwerpen Romantisch nieuw gebouwd landhuis ontwerp van architect Gert van Zundert met 4 slaapkamers en ca. Huis te koop voor 560000 euro met 3 slaapkamers 2450 Meerhout Provincie Antwerpen Deels gerenoveerde hoeve met paardenstallen op een perceel van ca. Ontdek alle huizen te koop in provincie Antwerpen op Zimmo.

Neem snel een kijkje. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Het instapklare huis bevindt. Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Op zoek naar een boerderij of hoeve te koop.

Waar u in alle privacy kan genieten van de middagzon. Apart gastentoiletEnkele treden hoger bevindt zich het gezellige salon. Bij Zimmo vind je een compleet aanbod van alle boerderijen en hoeves te koop in Belgi.

Prachtig gerenoveerd herenhuis met koer en garage te koop op topligging in een van de mooiste straten van Antwerpen-Zuid. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.

Een terras met uitzicht over de bezongen lichtjes van de Schelde of op wandelafstand verblijven van het levendige stadcentrum. 2069153 Woning met 4 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte. Immo Antwerpen heeft diverse troeven en heeft heel wat residentieel vastgoed te bieden.

Op het gelijkvloer hebben we voortuin inkomhal ruime woonkamer keuken en een koer. Melkveebedrijf te koop te Oudsbergen. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.


Aankopen Van Agrarisch Vastgoed West Vlaanderen Oost Vlaanderen T Boerenhuys



Huis Te Koop Antwerpen Provincie Immoweb



Hoeve Te Koop Antwerpen Provincie Immoweb



Paardenstallen Antwerpen Trovit



Huis Paardenstallen Antwerpen Woning Met Paardenstallen Te Koop Antwerpen



Te Koop Boerderij In Provincie Antwerpen Trovit



Prachtige Villa Met Zwembad En Paardestallen Te Duffel



Wellimmo Kontich Hoeve Landelijke Hoeve Met 6 Slaapkamers Op Prachtig Perceel



Huis Stallen Antwerpen Trovit



Huis Paardenstallen Antwerpen Woning Met Paardenstallen Te Koop Antwerpen



Popular Posts

Huis Met Zwembad Te Koop Ardennen

Hoe Lang Leeft Een Teek In Huis

Huis Magazijn Te Koop

Huis Kopen In Spanje Voor 1 Euro

Huis Te Huur Ardennen Met Binnenzwembad

Huis Jaren 60 Renoveren

Het Huis Aan Het Water

Huis In Duitsland Huren

Huis Te Koop Merksplas Steenweg Op Turnhout

Huis Te Koop Steenweg Op Baarle Hertog Turnhout